Vedligeholdelse af have

En velplejet have er en fryd for øjet, men det kræver regelmæssig vedligeholdelse. Clausen Anlæg & Byg ApS tilbyder anlægsgartnere til alt inden for vedligeholdelse af haveanlæg og grønne områder til parcelhuse, grundejerforeninger og erhverv.

Græsslåning og hækklipning

Vi tilbyder blandt andet vores anlægsgartnere til at slå græsset, klippe hækken og luge ukrudt både efter fast serviceaftale og som løbende opgaver, hvis haven pludselig er blevet uoverkommelig selv at klare. Når det kommer til vedligeholdelse af haveanlæg, er der ikke noget, vi ikke kan klare.

Ingen opgave er for stor eller lille, Vi klare alt fra opsætning og vedligeholdelse af altankasser til større græs og beplantnings områder.

Vi har en bred vifte af kunder, som vores anlægsgartnere foretager vedligeholdelse af haveanlæg for, lige fra ældre mennesker, hvor haven er blevet for stor en opgave og til yngre familier, hvis have trænger til en overhaling inden den udendørs fødselsdagsfest.
Vores anlægsgartnere laver også mange andre opgaver.

Få en flot have og et velholdt udendørsareal

Fordele for dig:

  • Mere tid til afslapning
  • Flot og velholdt have og bed
  • Mulighed for fastpris aftale

Uanset opgavens størrelse er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores anlægsgartnere klarer alt fra almindelig vedligeholdelse af haveanlæg, så haven altid står pænt, til beskæringer af hække og buske samt snerydning og saltning.

Husk at du kan anvende dit servicefradrag på udvalgt haveservice opgaver

Skal du have udført betonarbejde, er vi også klar til den opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vedligeholdelse af haveanlæg eller udendørsareal. Ring på telefon 23 71 97 83 for et uforpligtende tilbud.

Vi støber også fundament, belægning og professionel kloakering.