Tømrerarbejde

Tømrerarbejde er ikke bare tømrerarbejde. Det kræver faglig ekspertise, teknisk snilde og sans for detaljen at levere gode resultater. Derfor får du mest ud af at vælge en tømrer med stor erfaring inden for tømrerarbejde, og den erfaring finder du hos Clausen Anlæg og Byg ApS.

Service i topklasse inden for tømrerarbejde

Hvad enten det er renovering, tagarbejde, tilbyg, nybyg, gipsplader, udskiftning af døre og vinduer, nyt tag eller noget helt andet inden for tømrerarbejde i Århus, Silkeborg eller Østjylland, kan vi stå til rådighed.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og service i topklasse. Derfor er det vigtigt for os at få afstemt forventningerne med vores kunder, før en opgave inden for tømrerarbejde går i gang, da det er med til at sikre den bedst mulige oplevelse.

På den måde kan vi også drøfte forskellige ideer og finde frem til den løsning, der bedst matcher din stil og dine behov. Med andre ord går du aldrig galt i byen, når du lader Clausen Anlæg og Byg ApS stå for opgaven.

Kontakt os for at høre mere om tømrerarbejde

Ønsker du at høre mere? Kontakt os på telefon 23 71 97 83 eller på mail henrik@h-clausen.dk. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.