Kloakering

Få professionel hjælp til dit kloakarbejde og kloakering, der er specialiseret i reparation og renovering af kloakker. Vores kloakmester står klar.

Kloakrenovering og -reparation

Der kan opstå brud på kloaknettet, blandt andet som følge af rotter, forfejlet gravearbejde eller vildtvoksende trærødder eller blot behov for kloakering. Det kan vores kloakmester også klare.

Ved sådanne brud er det vigtigt straks at få fejlen udbedret af en autoriseret kloakmester. Clausen Anlæg & Byg ApS’s autoriserede kloakmester klarer kloakering og udfører alt inden for reparation og renovering af kloakker.

Udskiftning af gamle betonrør til PVC-rør

Vores kloakmester udskifter ligeledes gamle kloakrør af beton til nye

PVC-rør, og kloakmesteren udfører samtidig autoriseret kloakarbejde og kloakering blandt andet for private husejere, boligforeninger og mindre virksomheder.

Har du brug for en kloakmester til kloaktilslutning i forbindelse med badeværelset i din nye tilbygning eller kloakering, klarer vi også det, ligesom vi kan etablere ekstra nedløbsrør. Dit betonarbejde har vi også professionelle til at udføre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 23 71 97 83 for at indhente et uforpligtende tilbud på kloakering eller for rådgivning fra vores kloakmester.

Vi står gerne for støbning af fundament!