Blik

Skal tagrenden i zink eller kobber fikses? Skal der udføres spejlbeklædning eller en særlig tagløsning? Vi klarer alle former for blikarbejde for både private og erhverv. Ingen opgaver er for små eller for store inden for blikarbejde.

Blikarbejde med udgangspunkt i dit behov

Hos Clausen Anlæg og Byg ApS har vi flere års erfaring med mange forskellige opgavetyper. Dermed kan vi tilbyde professionel rådgivning og god sparring om ideer.

Alt, vi udfører inden for blikarbejde, tager udgangspunkt i det individuelle behov, så vi sikrer os, at vores kunder på alle måder bliver glade for det endelige resultat.

De gamle traditioner

Både når det kommer til blikarbejde, kviste, svalehalse m.v. og alle de andre opgaver, vi udfører, holder vi fast ved de gode gamle håndværkstraditioner. Det kombinerer vi med den nye viden, vi får, når vi løbende deltager på kurser inden for vores fag. Det gør, at vi kan skabe de mest solide og pæne resultater for vores kunder.

Vi kommer gerne fordi dig eller din virksomhed og ser på det blikarbejde, der skal udføres, så vi kan aftale nærmere. På den måde kan vi give den bedste vurdering af projektets omfang.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på telefon 23 71 97 83 eller til at kontakte os på henrik@h-clausen.dk.

fugl_248kobber_251

pav_254stern_257