Betonarbejde – Støbning af fundament

Et solidt fundament er grundlaget for et ordentligt byggeri. Lad os klare støbearbejdet og betonarbejdet, så ved du, at det er kvalitet.

Støbning af fundament, sokler og gulve

Få professionel hjælp til støbearbjede og betonarbejde, hvis det f.eks. er betonarbejde i form af støbning af sokkel, fundament eller gulv eksempelvis i forbindelse med opførelse af en tilbygning eller anlægning af gulvvarme.

Clausen Anlæg & Byg ApS udfører enhver form for betonarbejde og støbning blandt andet af sokler, fundament og gulve for både private husejere og mindre virksomheder.

Reparation og støbning af kældergulve

Skal du have anlagt nyt kældergulv, repareret det gamle eller andet betonarbejde, er vi også behjælpelige med det. Som fagfolk sørger vi for betonarbejdet og den korrekte isolering af kælderen, så du undgår skader med fugt og skimmelsvamp helt ned til fundament.

Ved større opgaver inden for betonarbejde eller fundament samarbejder vi med en række faste håndværkere og er med i opgaven som hovedeentreprenører. Har du derimod selv styr på de øvrige håndværkere, samarbejder vi naturligvis også gerne med dem.

Vi udfører også kloakering!

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave inden for støbning af f.eks. fundament og betonarbejde.

beton1_245